Huisartsenpraktijk Uden Centrum & Zuid

Reizigersvaccinatie

U kunt u laten vaccineren als u een reis naar een land maakt, waarbij dit vereist is. U dient er rekenening mee te houden dat deze kosten vaak niet vergoed worden door uw zorgverzekeraar.

 

backpacken

 

schaduw

Nieuws ;

Op de homepage kunt U het formulier voor aanmelding en reizigersvaccinatie dowmloaden, invullen en meebrengen bij uw afspraak.
Adviezen over reizigersvaccinatie zijn voor eigen rekening. De kosten zijn 35 euro.

Vanaf 1 januari 2019 worden de spoednummers 0413 256140 en 0413 263486 opgeheven Via het keuzemenu (toets1) zijn beide locaties, 0413 260523(zuid) of 0413 266620(centrum), binnen kantooruren, bereikbaar voor spoed.

Bekijk de flyer wie is uw huisarts, inschrijving op naam.

Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie van uw huisarts over gezondheid en ziekte, voor Meer info.Wilt u zelf beter beoordelen of en zo ja, wanneer het nodig is om uw huisarts te raadplegen?

U kunt gratis de app moet ik naar de dokter downloaden.

Nieuw! De vergoedingscalculator, ontwikkeld voor elke reiziger als informatiebron over de vergoeding van reizigersvaccins; klik hier voor meer informatie.

kranten nieuws van huisartsen uden

 Bekijk de Voorlichtingsfilm huisartsenpost  als U wilt weten hoe het er daar aan toe gaat.

 

 

 

Wetenschappelijk onderzoek in de huisartsenpraktijk

 

Uw huisartspraktijk neemt deel aan wetenschappelijke onderzoeksprojecten van de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde van het Radboudumc.

Het doel van wetenschappelijk onderzoek bij de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde is het verbeteren van de patiëntenzorg en het medisch onderwijs.

Lees verder op patienteninformatie wetenschappelijk onderzoek radboud

Online afspraken maken/
Recepten aanvragen

Via ons Patiëntenportaal kunt u bij ons een account aanmaken om online uw afspraken te maken en recepten aan te vragen. Via onderstaande knop komt u op ons Patiëntenportaal. Hier maakt u eenvoudig uw eigen account aan. Wanneer wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier wordt het maken van afspraken en de receptenservice actief.
Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag!
Inloggen op patiëntenportaal: online afspraak plannen en recepten aanvragen

Online afspraken maken en recepten aanvragen

Interessante links

Hier vindt u enkele links naar interessante websites.

Dit zijn verwijzingen naar sites die wellicht voor u ook interessant zijn.

pijlen

Lees meer >>