Huisartsen Uden

dottedline750

Medische verklaring/keuring

Het komt steeds vaker voor dat instanties om een medische verklaring of keuring vragen. Deze verklaring/keuring mag uw eigen huisarts niet afgeven. Dit omdat uw eigen huisarts geen objectief en onafhankelijk oordeel kan geven. De huisarts handelt hierbij op grond van de regels die de KNMG, de beroepsorganisatie voor huisartsen, heeft opgesteld.
Mocht een vragende instantie toch medische informatie nodig hebben dan kunnen zij een onafhankelijk arts aanwijzen of door hun medisch adviseur informatie laten opvragen.
U kunt zelf ook een afspraak maken bij een andere huisarts die wel verklaringen af kan geven en/of keuringen verricht.
Op de praktijk is een folder beschikbaar met verdere uitleg. Deze Weigering afgifte geneeskundige verklaring KNMG kunt u hier ook downloaden, die kunt u eventueel meesturen naar de vragende instantie.

dottedline750

 

Zelf testen

In deze rubriek vindt u een aantal testen die u zelf thuis of online kunt doen.

O.a. van Stivoro, BMI, Diabetes test, enz.

test

Lees meer >>

Online afspraken maken/
Recepten aanvragen

Via ons Patiëntenportaal kunt u bij ons een account aanmaken om online uw afspraken te maken en recepten aan te vragen. Via onderstaande knop komt u op ons Patiëntenportaal. Hier maakt u eenvoudig uw eigen account aan. Wanneer wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier wordt het maken van afspraken en de receptenservice actief.
Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag!
Inloggen op patiëntenportaal: online afspraak plannen en recepten aanvragen

Online afspraken maken en recepten aanvragen

Interessante links

Hier vindt u enkele links naar interessante websites.

Dit zijn verwijzingen naar sites die wellicht voor u ook interessant zijn.

pijlen

Lees meer >>

patientenportaal normaal

 

dottedlinesidebar

Avond-, Nacht- en Weekenddienst

 

0900-8860 (10ct p/min.)

Altijd even bellen, houd u uw verzekeringsgegevens bij de hand.

Huisartsenpost HOV

locatie Ziekenhuis Bernhoven

Nistelrodeseweg 10, Uden

www.huisartsenpost-hov.nl

 

dottedlinesidebar

 Toestemming

Uw huisarts en apotheek en andere specialisten houden elk een dossier over u bij. Hierin staat belangrijke informatie over uw medicijnen, allergiën en behandelingen. Wilt u dat zorgverleners deze informatie kunnen delen? Dan vragen wij uw toestemming. Deze kunt u online zelf regelen op www.ikgeeftoestemming.nl of via een formulier. Wilt u deze downloaden? Klik dan hier. Wilt u meer informatie? Klik hier

dottedlinesidebar

Klachten en onvrede

Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen.
Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris.
Meer informatie over klachten en geschillen>